16 mei 2023

Te oud om gefotografeerd te worden?

Kan je te oud zijn om gefotografeerd te worden? Daar bewees Martha Stewart net het tegendeel. Met haar 81 lentes straalt ze als oudste model ooit op de cover van Sports Illustrated, een gerenomeerd sporttijdschrift. Stewart hoopt anderen te inspireren om nieuwe dingen uit te proberen, ongeacht hun levensfase, via haar bijdrage aan het tijdschrift.

Martha Stewart - Sports Illustrated

Mijn mening

Als je naar mijn portfolio kijkt, zal je zien dat ik vrouwelijke ondernemers van alle etniciteiten, maten en leeftijden fotografeer. Deze vrouwen beseffen dat online zichtbaarheid belangrijk is voor elke ondernemer. Laat je leeftijd (of looks for that matter) dus niet tegenhouden om in te zetten op jouw zichtbaarheid.

Ilse Van Krieken - Beauty Shack

Ann Van Camp, Ann Koekepan

Jacqueline Schoymans

Zichtbaarheid voor iedereen

Het is de taak van de fotograaf om jou zo trouw aan jezelf neer te zetten voor een camera. Wat jij hoeft te doen? Trots zijn op al wat je bereikt hebt met je zaak en je zeker niet met details zoals je leeftijd bezig houden.

Veerle Peeters

Ann Ceuterick, AnnJolie

Can I get an amen?

Moest jij na het lezen van dit artikel al helemaal overtuigd zijn en niet langer twijfelen over professionele fotografie: boek hier een kennismakingsgesprek met mij of contacteer me via lynn@flareframes.com

Credits: 📸 Ruvén Afanador voor 2023 SI Swimsuit Issue