20 april 2023

Is een fotoshootdag voor jou de ideale formule?

Als ondernemer is het belangrijk dat je af en toe een fotoshoot boekt. Enkel zo verzeker je jezelf van nieuwe foto’s die je op je website en sociale media kan delen. Maar wist je dat je bij mij ook voor een fotoshootdag kan kiezen? In deze blogpost leg ik je graag uit wat deze formule exact inhoudt en wat de voordelen ervan zijn.

Kwalitatieve foto’s zorgen ervoor dat je eenheid in je beelden krijgt en dat komt je online én offline zichtbaarheid alleen maar ten goede. Je creëert een professionele uitstraling, waardoor je het vertrouwen van je (potentiële) klant in jou en jouw merk verhoogt. Bovendien profileer je je op die manier makkelijker als expert in je vakgebied en bouw je sneller een persoonlijke relatie op. Zo onderscheid je je van je concurrenten en trek je terugkerende klanten aan.

Toch kan het zijn dat een volledige fotoshoot jou momenteel nog wat afschrikt. En dat begrijp ik! Misschien beschik je niet meteen over een mooie ruimte die je kan gebruiken als locatie? Of vind je het nog iets te spannend dat we speciaal voor jouw foto’s een aantal uren samen op pad gaan? Wie weet maak je je ook wel zorgen over het financiële plaatje dat erbij komt kijken. Dat zijn allemaal heel logische bedenkingen, maar dat hoeft zeker geen probleem te vormen. Een fotoshootdag is dan het ideale alternatief!

Liever voor je portemonnee

Op zo’n fotoshootdag ligt de prijs meteen een stuk lager. De reden hiervoor is simpel: ik kan een stuk efficiënter werken en de locatie hoef ik niet enkel voor jou te huren, want de kost wordt gedragen door alle deelnemers. Op die manier krijg jij de kans om op een prachtige en unieke locatie te shooten, wat je voor een persoonlijke fotoshoot een pak meer geld zou kosten. Doordat je gemakkelijker eens een andere locatie kan uitproberen, breng je ook eenvoudig meer variatie aan in je foto’s. Je mag er zeker van zijn dat jouw moment op de fotoshootdag heel persoonlijk verloopt, want ik zorg er bewust voor dat er geen extra ogen op jou gericht zijn.

Klinkt dat als iets voor jou? Dan heb ik goed nieuws, want op 28 april vindt opnieuw een fotoshootdag plaats in de prachtige daglichtstudio Studio Sundē. Deze studio ligt in hartje Antwerpen en biedt een mooie mix van designmeubels en art nouveau-architectuur. Ik concentreer mij een uur volledig op jou en nadien krijg je dertig volledig afgewerkte foto’s doorgestuurd. Kan je niet kiezen? Dan krijg je uiteraard de optie om nog foto’s bij te kopen. Ook helemaal enthousiast? De prijs voor een plekje komt neer op 547 euro.

Schrijf je in voor de fotoshootdag!

Liefs,

Lynn