20 juni 2023

Het belang van regelmatige fotoshoots in de schoonheidssector

Wat hebben een kapsalon, een schoonheidssalon en een huidexpert gemeen? Je zou kunnen denken dat het de start is van een flauwe mop. De waarheid is: ze hebben allemaal veel zichtbaarheid nodig. In deze blogpost leg ik je uit wat de reden daarvoor is en hoe je daaraan tegemoet komt.

De schoonheidssector verandert voortdurend. Of je nu kapster of schoonheidsspecialiste bent, er zijn elke week wel nieuwe behandelingen die je in je salon kan introduceren. Daarnaast komen er constant nieuwe salons bij en moet je er als bestaande ondernemer dus weten uit te springen. Dat zorgt ervoor dat ondernemers uit de beautysector vaak nieuwe content nodig hebben.

May Concept

Vanuit deze nood ontwikkelde ik mijn ‘Business Abonnement’. Teken jij hier op in? Dan kom ik met veel plezier eenmaal per kwartaal bij jou in het salon langs om je nieuwe behandelingen of aanbod in beeld te brengen. Wanneer het mooi weer is, kunnen we ook buiten shooten. Zo krijg je nóg meer variatie in je beelden. Dankzij een abonnement blijf je steeds up-to-date en ben je iedereen een stapje voor.

Belemmerende gedachten

Toch merk ik dat heel wat ondernemers in de beautysector met dezelfde belemmerende gedachten kampen. Misschien voel jij ook wel wat weerstand over het boeken van een fotoshoot. Omdat je het niet comfortabel vindt om op je socials te verschijnen? Of vanuit een onzekerheid, omdat je denkt dat je salon daar nog niet groot of bekend genoeg voor is? Daar kan ik heel kort op antwoorden: ook jij mag gezien worden! Of je nu een klein of een groot salon hebt. Of je nu pas gestart bent of al tien jaar bezig bent. Online zichtbaarheid is voor elke ondernemer cruciaal.

Youthiful

Wellicht vind je het heel spannend om foto’s te laten nemen van jou. Dat begrijp ik! Tijdens onze shoots neem ik mijn tijd en doe ik er alles aan om het jou zo comfortabel mogelijk te maken. Dankzij de rust die ik uitstraal, gecombineerd met mijn humor, zijn jouw zenuwen gegarandeerd meteen verdwenen. Bovendien geef ik je met plezier tips rond poseren en denk ik graag met je mee over de beelden.

QueenSeven

Je merkt het: het ‘Business Abonnement’ is ideaal als je als ondernemer vaak nieuwe producten of behandelingen aanbiedt en daar graag nieuwe content aan koppelt. Met een abonnement krijg je trouwens een korting van maar liefst € 200. Heb je interesse in deze formule? Leg je eerste shoot vast en tijdens een online meeting bepalen we jouw komende shoots!

Een ‘Business Abonnement’ is helemaal iets voor mij!